TRÆINDUSTRI

ENEFORHANDLER AF HESSE-PRODUKTER

Står du som industrilakerer i træindustrien og mangler et kvalitetsprodukt, der kan leve op til de mange behov og krav, så kan vi her hos Aalborg Farve og Lak, som de eneste i Danmark, tilbyde produkter fra Hesse.
Med mere end 100 års erfaring i bagagen og et særligt fokus på beskyttelse af miljøet, producerer Hesse hver dag omkring 100 tons lak, bejdser og olier efter 45.000 forskellige recepter. Produktsortimentet spænder vidt fra farvet olie til parket til lakker til træ-, interiør- og møbelindustrien. Ens for alle produkter er det skarpe kvalitetstjek, de skal igennem, før de forlader fabrikken i Tyskland. Dette sikre den konstant høje kvalitet, Hesse er kendt for.
I Hesses produktsortiment kan du finde alt indenfor indendørs overfladebehandling til træ. Klare og farvede lakker i både vandbaseret og PUR, samt olier og bejdser. Produktsortimentet hos Hesse omfatter desuden også glaslakker.
Selvom Hesse har 45.000 forskellige recepter er det ikke sikkert, at nogle af dem matcher netop det, du skal bruge til dine opgaver. Det sætter dog ikke en stopper for at Hesse-produkterne er det rette for dig. Vi har nemlig mulighed for at tone produkterne yderligere, så matchet bliver perfekt.
Du kan læse mere om Hesse og deres produkter her.

SERVICE, DER SKABER TRYGHED OG PERFEKTION

At du føler dig tryg ved at handle hos os, er noget af det, vi vægter højest.
Vi kommer derfor gerne ud og vurderer opgaven, du skal have løst, inden du går i gang, så vi sammen kan finde frem til det helt rette produkt til netop din opgave.
Ligeledes kan vores tekniker komme ud løbende efter aftale for at sikre at alt nu er som det skal være, så du kan stå tilbage med en opgave løst til perfektion – hver gang.
KONTAKT OS

Aalborg Farve og Lak A/S
Gøteborgvej 33
9200 Aalborg

Tel.: +45 98 15 33 11
Mail: info@aafl.dk

CVR: 16195847

Åbningstider

Man-torsdag: 7.00-15.30
Fredag:  7.00-13.30

EKSPEDITION AUTO & INDUSTRI
Man-torsdag: 7.00-15.00
Fredag:7.00-13.00