OM OS

SPECIALISTER MED FOKUS PÅ SERVICE

Hos Aalborg Farve og Lak er vi specialister inden for overfladebehandling. Vi dækker brancherne træindustrien, metalindustrien, gulvprodukter, autolakering og bygningsmaling samt non-paint, såsom f.eks. slibematerialer, malerudstyr eller sikkerhedsudstyr.
Men hvordan kan vi være specialister inden for så mange områder?  Det kan vi, fordi vi er et unik sammensat hold, der ikke kun ved lidt om meget, men er specialist inden for hvert vores fagområde. Du kan derfor være sikker på, at du uanset spørgsmål,  vil få et kvalificeret svar, der vil hjælpe dig videre til at finde det produkt, der vil give dig de bedste forudsætninger for, at du står tilbage med en opgave løst til perfektion.
Vores hoved fokus er på at give dig en god service – hver eneste dag. Vi er derfor altid klar ved telefonen eller mail, og vi kommer også gerne på besøg for at vurdere opgaven, du skal have løst.

HISTORIEN

1988
Aalborg Farve og Lak A/S blev stiftet af Jørgen og Grethe Pedersen.
Fokus var næsten udelukkende på salg af autolak og industrilak i Nordjylland.
1989
Sønnen, Jesper H. Pedersen, startede i lære i virksomheden.
1990’erne
Tilfredse kunder og et stadigt voksende produktudvalg udmundende sig i en konstant vækst for Aalborg Farve og Lak A/S.
2005
Et generationsskifte gjorde Jesper H. Pedersen til direktør af Aalborg Farve og Lak A/S. Både Jørgen og Grethe var og er stadig den dag i dag aktive i virksomheden og besidder henholdsvis posterne som bestyrelsesformand og økonomiansvarlig.
2009
Beckers Grossist Center blev en del af Aalborg Farve og Lak A/S.
2012
Aalborg Farve og Lak A/S opkøbte Temaspeed Center i Odense.
2013
Aalborg Farve og Lak A/S overtog importen af Hesse-produkter i Danmark.
2017
Temaspeed Center Sjælland blev også en del af Aalborg Farve og Lak A/S.
2020
Aalborg Farve og Lak A/S overtager importen af produkter af Dreisol Coatings
Aalborg Farve og Lak A/S dækker den dag i dag hele Danmark med levering af produkter til overfladebehandling til et bredt udvalg af danske kunder.


AAA-KREDITRATING FRA BISNODE

Vi er hos Aalborg Farve og Lak blandt de 2% af alle danske virksomheder, der har modtaget den højest kreditværdihederating, man kan blive tildelt – nemlig den eftertragtede AAA rating fra Bisnode.
Mere end 24.000 parametre indgår i udregningen af kreditratingen, der blev etableret i 1989 og bliver baseret på oplysninger fra bl.a. Erhvervs- & Selskabsstyrelsen, CVR-registret og skyldnerregistre.
AAA ratingen viser, at vi er ”en virksomhed med en særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser” (jf. Bisnode – https://aaa.bisnode.dk/)
Du kan altså være sikker på, at du får en stabil, sikker og veldrevet virksomhed som samarbejdspartner, når du handler hos os.

KONTAKT OS

Aalborg Farve og Lak A/S
Gøteborgvej 33
9200 Aalborg

Tel.: +45 98 15 33 11
Mail: info@aafl.dk

CVR: 16195847

Åbningstider

Man-torsdag: 7.00-15.30
Fredag:  7.00-13.30

EKSPEDITION AUTO & INDUSTRI
Man-torsdag: 7.00-15.00
Fredag:7.00-13.00