OM OS

Aalborg Farve og Lak A/S blev stiftet i 1988 af Jørgen og Grethe Pedersen. I virksomhedens start blev der fokuseret næsten udelukkende på salg af autolak og industrilak i Nordjylland.

Sønnen, Jesper H. Pedersen, startede i lære i virksomheden i 1989. Gennem halvfemserne oplevede vi en konstant vækst gennem en kombination af tilfredse kunder og et stadigt større produktudvalg.

I 2005 foretog vi et generationsskifte, så det i dag er Jesper H. Pedersen, som er direktør i Aalborg Farve og Lak. Jørgen og Grethe Pedersen har dog fortsat stor indflydelse på virksomheden som henholdsvis bestyrelsesformand og økonomiansvarlig.

De sidste 10 år er virksomheden ekspanderet yderligere. I 2009 blev Beckers Grossist Center en del af Aalborg Farve og Lak, og i 2012 opkøbte vi virksomheden Temaspeed Center i Odense. I 2013 overtog Aalborg Farve og Lak importen af Hesse-produkter i Danmark.

I februar 2017 blev også Temaspeed Center på Sjælland en del af vores organisation. Dermed dækker vi nu hele Danmark med levering af produkter til overfladebehandling til et bredt udvalg af danske kunder, primært industrivirksomheder og møbelbranchen.