METALINDUSTRI

KVALITETSPRODUKTER TIL METALINDUSTRIEN

Står du som industrilakerer i metalindustrien og mangler et kvalitetsprodukt, der kan leve op til de mange behov og krav, så kan vi her hos Aalborg Farve og Lak tilbyde produkter fra det kvalitetsstemplede Tikkurila.
Tikkurila har siden 1862 lavet produkter til overfladebehandling af metal, træ, beton og andre materialetyper. Råmaterialerne er nøje udvalgte for at sikre miljøvenlige produkter af højeste kvalitet, der kan modstå både tidens og vejrets tæring, men også hjælpe til med at forbedre indeklimaet og nedbringe støj.
Tikkurila er førende inden for maling i Nordeuropa. De er kendte for deres mærker, kvalitetsprodukter til overfladebehandling og sin ekspertservice, der sikker brugerne den bedste oplevelse. For at sikre den høje kvalitet gør Tikkurila brug af et specielt driftssystem, der er baseret på kravene i ISO 9001 og ISO 14001.
Du kan læse mere om Tikkurila og deres produkter her.

SERVICE, DER SKABER TRYGHED OG PERFEKTION

At du føler dig tryg ved at handle hos os, er noget af det, vi vægter højest. Vi kommer derfor gerne ud og vurderer opgaven, du skal have løst, inden du går i gang, så vi sammen kan finde frem til det helt rette produkt til netop din opgave. Ligeledes kan vores tekniker komme ud løbende efter aftale for at sikre at alt nu er som det skal være, så du kan stå tilbage med en opgave løst til perfektion – hver gang.
KONTAKT OS

Aalborg Farve og Lak A/S
Gøteborgvej 33
9200 Aalborg

Tel.: +45 98 15 33 11
Mail: info@aafl.dk

CVR: 16195847

Åbningstider

Man-torsdag: 7.00-15.30
Fredag:  7.00-13.30

EKSPEDITION AUTO & INDUSTRI
Man-torsdag: 7.00-15.00
Fredag:7.00-13.00