AUTOLAKERING

KVALITETSPRODUKTER TIL DEN PERFEKTE OVERFLADE

Står du som autolakerer og mangler et kvalitetsprodukt, der kan leve op til de mange behov og krav, så kan vi her hos Aalborg Farve og Lak tilbyde produkter fra det kvalitetstemplede Sikkens.
Sikkens har en passion for perfektion og med mere end 200 års viden og erfaring ved Sikkens hvordan dette opnås. Konstant fokus på innovation, teknisk ekspertise, høj ydeevne og bæredygtighed – og ikke mindst at lytte til kundernes udfordringer og finde frem til den rette løsning, sikre at Sikkens kan levere autolak med den nyeste teknologi og højeste kvalitet.
Du kan læse mere om Sikkens og deres produkter her.

SERVICE, DER SKABER TRYGHED OG PERFEKTION

At du føler dig tryg ved at handle hos os, er noget af det, vi vægter højest. Vi kommer derfor gerne ud og vurderer opgaven, du skal have løst, inden du går i gang, så vi sammen kan finde frem til det helt rette produkt til netop din opgave. Ligeledes kan vores tekniker komme ud løbende efter aftale for at sikre at alt nu er som det skal være, så du kan stå tilbage med en opgave løst til perfektion – hver gang.

KONTAKT OS

Giv os et kald på +45 98 15 33 11  eller send os en mail via kontaktformularen herunder og så finder vi sammen det rette produkt til dine opgaver.

  KONTAKT OS

  Aalborg Farve og Lak A/S
  Gøteborgvej 33
  9200 Aalborg

  Tel.: +45 98 15 33 11
  Mail: info@aafl.dk

  Åbningstider

  Man-torsdag: 7.00-15.30
  Fredag:  7.00-13.30

  EKSPEDITION AUTO & INDUSTRI
  Man-torsdag: 7.00-15.00
  Fredag:7.00-13.00

  Kreditrating fra Bisnode